I love summer like children loves ice-cream.

Hei, alle sammen!

- Overskriften, hahah ja! Jeg er jo så flink da! Neida, men joda. Jeg elsker virkeligvirkelig sommern, men kanskje like mye som iskrem! 

Det er jo endel spørsmåø (5-6) om hvor jeg skal i sommerferien og sånt. Og jeg elsker (hahah) å snakke om sommern, det er liksom, noe av det beste jeg vet! Snakke med noen om noe jeg gleder meg helt SYKT til!

 

JUNI:

- I Juni er det mest sannsylig at jeg for kanskje stikke fra skolen (altså ta sommerferie) 3-5 dager før alle sammen (hvis ikke andre skal gå før også, som noen av mine venner skal!) 

Sånn ca. 15. Juni eller 16-17 (haha, husker ikke) stikker vi til Antalya i Tyrkia. Vi skal være der i 10 dager, så stikker vi til en annen by i Tyrkia, Istanbul. Der skal vi være i 4 dager. Istanbul er mer en "shopping" by, i forhold til Antalya! I og med at jeg skal spare veldig i sommern (noe jeg sikkert ikke kommer til å oppfylle.) blir ikke Istanbul så veldig stort! Men, det er veldig fint i begge byene! I Istanbul har jeg vært i før, sånn lenge, men ikke Antalya, ihvertfall ikke "ordentlig", var der ca. i 2 dager.. MEN - Istanbul! Det er både vakkert der, menneskene.. ALT. Det er kjempefint der! Og shoppingen er fantastisk! Det er Sephora, MAC, Outlets, River Island, New Yorker.. OSV! Nesten alt London har! 

Antalya har jeg hørt masse skryt om.. og sett bilder og videoer. Men vi for se! :D Gleder meg SKIKKELIG til Antalya, altså!

 

JULI:

Etter og ha kommet hjem fra Tyrkia ca. i slutten av juni, blir det å henge med venner, overnatte, chille, finne på masse kødd, shoppe, møte folk som jeg ikke har møtt på lenge (møte nye folk å! Haha <3) 

Til det blir 21. Juli! For da stikker jeg til SPANIA! OMG - det var en av mine sykeste drømmer, men som NÅ går i oppfyllelse! Jeg er bare helt sykt overlykkelig for å dra til Spania, det samme med Tyrkia, men siden jeg har vært i Tyrkia så mange ganger før, er det såå mye større og stikke til Spania! 

Jeg skal stikke til byen Alicante, i 'Spania! Og - jeg har hørt at 1/3 av norske folk stikker dit! Og at det er absolutt helt fantastisk der! Været er best! + grader hele sommern! 

Vi skal bo i en villa i Alicante! Det gleder jeg meg til! Da føler jeg meg mer fri, og har mer sjanse til å gjøre ting.. på en måte! PLUSS at en av vennene blir med og fettern min. Vi har planglagt og bli neger når vi kommer tilbake.. hahahha! Gleder meeg!

AUGUST:

Vi stikker hjem fra Spania ca. HELT i starten av August eller slutten av Juli. Hørt at vi skal være der i 8 dager, ihvertfall. 

I August blir det "NORGEKOS!" 

Stikker på stranda i Norge, er med venner igjen, stikker sikkert til Hytta ellernoo..

Men, hørt av familien at vi skal gjøre masse i August, for å si det sånn. I Noreeg <3

 

Slutten:

Så blir det skole.. igjen. Åfyfaen. Det er den verste delen. SKOLE. Begynner å gå så SYKT skolelei ass. FYFAEN. åh.

 

Ja.. Det var min "lille" ferie! 

Bare sånn hvis noen lurer, flyene vi skal ta er Norwegian, AirBaltic og Turkishairlines! :D <3 Kanskje vi møtes? :o

BILDER:


stranda på Alicante ♥


Badeland på en øy i Alicante ♥


Dedeman badeland i Antalya, den er drit nærme hottelet våres ♥

Kjære Norge ♥ Neida, hytte våres i vakre Olden ♥

Stranda i Istanbul, Tyrkia ♥

Shoppingen i Istanbul ♥ Taksim ♥

Norgemin ♥ Dette er i Olden! Der hytta våres er! Det er helt sykt vakkert der! Det bildet.. det er akkurat som om jeg står og stirrer ut at vinduet til hytta vår. Drit vakkert der!

ANTALYA ♥

 

Flyet vi skal reiset mest med ♥

Én kommentar

random person

17.04.2012 kl.20:44

SYKT ASS! din bortskjemte unge, jeg vil også dra de stedene du skal til!!!!!! ta meg med, pliiiis<3<3 veier bare 20 kilo lizzom<3

Skriv en ny kommentar

www.ElliD.blogg.no

www.ElliD.blogg.no

13, Oslo

Heidu! Du kan kalle meg Elli! Jeg er 13 år og jeg skal da dele min hverdag med dere! Vi blogges! :D

Kategorier

Arkiv

hits