Påskeferien + konkurranse snart!

Heei alleee :D

- Påskeferien. Aaah. Gleder meg helt vilt! Det er ikke lenge til? Ligger under en måned. ca. 1 april? Eller noe sånt? Vet ikke.. Hahahah! Men, jeg skal kanskje stikke til Milano i Italia 6.April!! OMG! Jeg hadde aldri tenkt pa det! Det er jo.. en drøm? Jeg har serr. ønsket det leenge. OG det i MILANO. Oi. Tenk! :'O

Jeg bare elskerelskerelsker ferier, reiser osv! Og Milano er jo selveste chick shopping byen! Ja gleder meg noe sinnsykt!

 

 

KONKURRANSEE!

Ja.. dere betyr myee for meg! Så jeg tenkte jeg kunne gi dere en liten godbit! :D

EN KONKURRANSE!

I denne konkurransen kan du vinne en valgfri ting fra YVES-ROCHER! Link HER. Kult? OG - det beste, det finnes DUFTER for menn også. Så.. gutter kan også delta! :D

Konkurransen skal handle om sommerfeerieee. Dere for IKKE vite mer enn dette, alle spørsmål vil bli ignorert. Jeg har laget en video der jeg forteller alt dere trenger å vite. Nærmere info kommer!

(Pcen min er forresten ødelagt (sølte kokende vann på den) - så det kommer ikke bilder til jeg for skaffet meg nye, eller for en ny pc.)

Elskeeer dere :D <3

 

- Hva skal dere i påskeferien?

- Hva synes du om "premien"?

- Har du hatt en bra dag?  

- ELLI ♥

Én kommentar

Suuuuuuuper faaaan

09.mar.2012 kl.14:12

JEG ER DIN STØRSTE FAN ELSKER DEG OG ALT DU GJØR, JEG REISTE TIL OSLO EN GANG FOR OG SE DEG MEN JEG SÅ DEG IKKE BUHUUUUU VI BURDE MØTES EN GANG, SER PÅ BLOGGEN DIN VÆRT MIN. MEN HAR IKKE FUNNET UT HVORDAN MAN KOMMENTERER FØR NÅ, JEG SKAL KOMMENTERE HELE TIDEN<3<333!!!!!!!!!!!!!!

PS. Pliiiiiiiiiz svar på denne kommentaren!!!!!!!!!<3

Skriv en ny kommentar

www.ElliD.blogg.no

www.ElliD.blogg.no

13, Oslo

Heidu! Du kan kalle meg Elli! Jeg er 13 år og jeg skal da dele min hverdag med dere! Vi blogges! :D

Kategorier

Arkiv

hits